//
estàs llegint...
Personal

Graffitis i pintades (V)

Acaba el mes de juliol i done per acabat el cicle de posts dedicats a les pintades als carrers alcoians amb un últim vídeo amb una barreja de temes dispars: futbol, idiomes, geografia, personatges, còmics, música, cinema,… Ja voreu!!. Des d’ara en davant, passe el que passe, tenim una mena d’arxiu on retrobar-les. Però no patiu massa: encara romandran amb nosaltres durant molt temps, podeu estar segurs!

Supose que haureu passat mil vegades davant de moltes d’aquestes pintades i mai no haureu fet massa cas. Formen part del paisatge urbà quotidià i ningú no para atenció en allò que veu tots els dies i varies vegades al dia. Comprendreu que jo, després de passar-me tants dies cercant-les, no veja una altra cosa. Ressalten per damunt de la resta d’elements de la ciutat: els colors, el disseny, el tamany, de vegades la presumpció d’autoria…

Graffiti 12

Graffiti 12

Però allò que més m’al·lucina és el “Per què?” Quina és la motivació última que porta a una persona a armar-se dels utensilis adients, a esperar el moment oportú i transmetre’ns el seu desig, la seua ràbia, el seu humor, el seu ideari, la seua queixa, la seua maldat, la seua ocurrència, la seua presència, el seu nom, els seus gustos, el seu amor, el seu art, les seues creences, les seues intencions, el seu crit…

Graffiti 14

Graffiti 14

Si us ve de gust i teniu curiositat, fixeu-vos en les parets del vostre barri o de les del barri veí i imagineu qui les ha pintades, en quin moment ho ha fet i què ha d’haver passat per eixe cap. Trobareu històries inversemblants, riureu tots sols enmig de la vorera, al·lucinareu com ho he fet jo. Ja m’ho contareu.

Graffiti 13

Graffiti 13

I la setmana que ve comencem el relat d’una escala especial en El Viatge d’Eneas: la meua estada a Freiburg. M’agradaria saber que m’acompanyeu, em sentiré menys sol si sé que esteu ací. I, si voleu, proposeu-me coses per incloure; vorem què podem treure entre tots, val? Però primer gaudiu el darrer vídeo de Graffitis i pintades. Un abraç a tothom.

Anuncis

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Anuncis
%d bloggers like this: